Uppdatering i Coronapandemin

Nu är det extra viktigt att vi tar hand om varandra. Kanske har du funderingar gällande familjejuridiska frågor och behöver vår hjälp. Även i dessa tider är du som kund varmt välkommen till oss. Vi värnar om både våra kunder och om vår personal. I största möjliga utsträckning håller vi därför våra möten per telefon eller via video. Vi bevakar, följer och uppdaterar våra rutiner i enlighet med de råd och riktlinjer som myndigheterna ger oss. Familjejuristen har med anledning av coronaviruset infört nya rutiner i vårt arbete.

–          Vid personligt möte på något av våra kontor tillser vi att rekommenderat avstånd hålls mellan oss. Både vi och våra kunder ska använda munskydd.

–          Vi hälsar utan att ta i hand, håller god handhygien och har handsprit tillgängligt i våra lokaler.

–          Pennor byts ut mellan våra personliga möten.

–          Om personligt möte hålls ska den du träffar vara symptomfri. Vår personal stannar hemma vid även lindriga symptom.

Vi är rädda om både våra kunder och vår personal och vi önskar därför att våra kunder besöker oss utan medföljande person i möjligaste mån. Om du som kund har ett personligt möte bokat hos oss och uppvisar symptom på snuva, hosta eller feber, ber vi dig att kontakta oss via vårt växelnummer 010 – 19 60 100, så diskuterar vi fram lämplig lösning. Detsamma gäller om du träffat någon som har konstaterad covid-19 de senaste 14 dagarna.