Vi söker en familjejurist

Om Familjejuristen

Familjejuristen har funnits sedan 50-talet men verkat under namnet Familjejuristen sedan 2010. Idag är vi åtta medarbetare som alla brinner för att förenkla vardagen för människor genom vår kunskap. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom ekonomiska familjerättsliga frågor och vårt mål är att skapa trygghet för människor oavsett var i livet de befinner sig. Vi verkar inom hela Östergötland och norra Småland och samarbetar med en rad begravningsbyråer, där vi möter kunden på plats, i hemmet eller digitalt. Vi har vårt huvudkontor i Norrköping och det är där tjänsten är baserad.

Vem är du?

Som person har du hög social kompetens och har lätt att samarbeta med andra människor, såväl som möta kunden på ett serviceinriktat och vänligt sätt. Du trivs med att arbeta självständigt med flera kundmöten om dagen, men är samtidigt en lagspelare. Du är bra på att kommunicera med din omgivning och du uttrycker dig tydligt och lättförståeligt i såväl tal som skrift. Du har förmågan att förklara komplicerade juridiska termer och resonemang på ett sätt som kunden kan förstå. Du är initiativrik, har hög ansvarskänsla och brinner för att hjälpa dina kunder på bästa sätt.

Vi söker dig som

• har svensk juristexamen eller motsvarande
• har gedigen erfarenhet av att ha arbetat med familjerättsliga frågor, främst inom ekonomisk familjerätt, innefattande kundmöten
• är självgående och trygg i din roll och kan möta kunden med stor professionalism

Körkort är ett krav då arbetet utförs inom hela vårt geografiska arbetsområde.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående. Familjejuristen tillämpar sex månaders provanställning.

Maila ditt CV till senast den 31 maj. Intervjuer sker löpande. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, via formuläret nedan eller på mail.

    Kontakta oss

    Fält märkta med * är obligatoriska